2016 november 25 vagy 27

November 25.-én, pénteken Katalin napján, vagy 27.-én vasárnap Elemér napján a Kénes forráshoz kirándulunk. A kirándulás keretén flekkent sütünk. Ez egy szép kiránduló hely, tulajdonképpen a Hét-forrás környéke. Itt nemcsak kénes vizet lehet találni, hanem kristálytiszta  forrást is. A kis szurdok völgyben egy látványos, zenélő vízesés is csobog. Innét tovább menve a jelzett úton a Türkősi-hegyhátra  lehet feljutni. A jelzett út levezet a Garcsin-völgyében. A garcsi-völgyéből a Száz-forintos bércen keresztül a Csuklyonra lehet feljutni, ahol hajdanában az Encián melegedője állt. További részletek és bejelentkezés a 0368/418 901 telefonszámon.
Túra vezetőnk Bara Zsolt, de mivel Ő jelen pillanatban Amerika körül hajózgat, a túra vezetést az édesanyjára, Klárikára bízzuk.
A múltheti eseményekkel kapcsolatban.
Ahogy említettük, szombaton szüreti mulatságon vettünk részt, a Máltai Szeretet Szolgálat rendezésében. Jól szórakoztunk, a jól kihangosított zene mellett. Egy kissé zsúfolt teremben, szemmel láthatóan mindenki jól szórakozott, a sok fiatalságnak köszönhetően.
Vasárnap a Csiporka kilátójára sétáltunk fel, jó időben, jó levegőn. Innét szép kilátás nyílik a Keresztényhavasra, a Nagykő csúcsára, valamint a Szikla sorra és a Jég barlang szikláira.             Fotó galéria: