2018 március 4

Értesültünk, hogy Béla Ernő turista társunk, aki már régóta betegeskedett, a múlthéten a jó Isten megváltotta a szenvedéseitől és magához szólította.
Béla Ernő elhunyta alkalmából a Brassói turista Egyesület közössége részvételét fejezi ki  feleségének, Marikának, valamint a gyászoló  családnak. Nyugalma legyen csendes és békességes.
Ernő nem volt beiratkozva a brassói turista egyesületekben, de ez nem jelenti azt, hogy nem szerette a természetet, igen szerette, hiszen mindig részt vett valamelyik turista egyesület túráján. Csendes, tiszteletmegadó, jó indulatú, nemcsak túratárs, hanem jó barát is volt. Olyan ember volt, aki a légynek sem ártott, ezért sokan vehettek volna tőle példát.

A múlthétvégén Zsigmond Jutka szakszerűen elkészítette a farsangi fánkot. Köszönjük.
Ha a jövőhét végérre, úgy szombatra, vagy vasárnapra a beharangozott hideg időjárás egy kissé felmelegszik, akkor megszervezzük a Denevér-barlang túrát.

Emlékezzünk Arany János költőre. Születésének a 101-ik évfordulójára.
1817 március 2.-án született Nagyszalontán. Nagyszalontán  a Csonka toronyban emlékmúzeum van berendezve, érdemes megtekinteni.
2017. Arany János évnek volt nyilvánítva, születésének a 200-ik évfordulójának az alkalmából.