2020 április 22, május 3 – Anyák napja.

Április 22-én a FÖLD NAPJÁRÓL emlékeztünk meg. Ezzel a témával kapcsolatban sok fényképet készítettünk. Bármilyen fényképet készítsünk a természetben, a FÖLD mindig ott van.   A FÖLD, az élet bölcsője, bármilyen életről legyen szó, az a földből származik és oda is tér vissza. 
 
 
 
Gyulai Ibolya, volt turistatársunk. 
Áprilisban, a napokban hunyt el. Egy idős turista társnőnk értesített, aki a szomszédságában lakik. A telefon hívására nem válaszolt, később a fiától tudta meg, hogy váratlanul elhunyt. Nagyon sajnáljuk, mivel jó indulatú és egy jó barátot ismertünk meg benne és veszítettünk el. A volt több mint száz tagú egyesületünkben sokan vehettek volna tőle példát. Egy nagyon aktív személy volt. Népművészeti babákkal foglalkozott, ruhákat vart a babáknak, de szép csángó öltözeteket  is vart. A közölt képen, Ibolyát  saját kezűleg vart, szép csángó ruhában láthassuk. A sok varrásokon  kívül népművészeti alkotásokkal is foglalkozott. Állandóan dolgozott valamin. A lakása tele volt babákkal és különböző népművészeti alkotásokkal. Verseket is írt.
Egy pár évvel ezelőtt, a Baiulescu házban baba kiállítást szervezett. A fotó galériában közölt képeket a babákról, ott készítettük. Nagy sikere volt, a kiállítást sokan megnézték nagy elismeréssel.            

Kedves Ibolya nagyon sajnálunk, nyugodj békében, őszinte részvételünk a gyászoló családnak. 
Fotó galéria: